I’m Victor Castanera, I’m 22 years old and product designer based in Barcelona. I’m motivated for enjoy working and the good results of it.

Barcelona and Catalonia as a Mediterranean citizen is one of my big influences when it’s time to create, as the behavior and power of nature that is bringing to humans to develop new production systems and materials.

Design is the key to change the world which allows us to make it better, funnier and more functional. And I believe in simplicity, sensitivity and social changing to do it. It’s just an attitude.


////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Sóc el Victor Castanera , vaig néixer el 16 d’Octubre del 1990 i sóc de Barcelona. He estudiat disseny industrial a la universitat Elisava, estudis que vaig combinar estudiant 6 mesos al Politécnic de Milà durant el 2011.

Barcelona, com a ciutat mediterrània es una de les meves grans influències en el meu pensament a l’hora de crear, així com el funcionament i la força de la natura que està portant a l’home a desenvolupar nous sistemes de producció i materials que giren entorn a la preservació i el respecte pel nostre planeta.

El disseny és l’eina que ens permet canviar el món, que ens permet fer-lo millor, més atractiu, més divertit i més útil.

Crear identitats amb força és el repte que ens marquem dia a dia les persones i les empreses actualment, Per això com a dissenyador penso que hem de ser persones multidisciplinars, que sapiguem analitzar i adaptar-nos a les condicions i característiques de cada projecte i sapiguem treure’n allò més característic i personal.

No oblideu que el més important davant de tot, són la passió i les ganes.


EDUCATION

2008-2012 - Product Design - Elisava School of Design
2011 - Internship - Politecnico di Milano
2012 - Bachelor of Arts - University of Southampton

WORK

2011-2012 - Product designer - ALSESA fireplaces - TRAFORART
2012- Collaborating as a Product designer - Ciclus Ecodesign

EXHIBITIONS

2013, April 09-15 - Areniscos - Nomadismi - By Trend tablet - Altai Milano - Il Salone 2013

2013, May 15- September 21 - Areniscos process - Object focus: the bowl - Museum of contemporany crafts - Portland (Oregon)

2013, March 20- April 02 - Areniscos - Èxits 2012 - Escola Elisava